Tricouri cu mânecă scurtă

9 Articol(e)

 • Tricou de damă Dream
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu mâneci scurte Raglan, croială lejeră. Guler în V, cu tiv îngust din acelaşi material, umeri intăriţi cu o bandă cusută. Ideal pentru imprimare şi broderie. Atenţionare, acest produs a fost inovat. Pe baza cererilor clienţilor, a fost prelungită lungimea produsului (cu 2 cm). Aşadar, într-o comanda este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie. Culoarea 18, 39, 59 nu se va mai produce pe viitor.
  31 RON
 • Tricou de damă Classic New
  Tricou de dama, de calitate cu croiala cambrată ce accentueaza silueta feminină .Tivul de la guler din material raiat. Bandă de intărire in spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de bărbati şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  16 RON
 • Tricou de damă City
  Tricou de damă, cu mâneci foarte scurte, cu croială lejeră, cu margine lată în partea de jos. Guler rotund cu margine îngustă din acelaşi material, bandă de întărire la umerii. Lungimea tricoului este până în dreptul şoldurilor. Datorită finisării cu silicon este moale şi plăcut la atingere. Potrivit pentru imprimare şi brodare.
  22 RON
 • Tricou de damă Glance
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu guler rotund. Din material moale cu adaos de elastan, care asigură menţinerea formei. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare si broderie.
  31 RON
 • Tricou de damă PURE
  Tricou de damă de calitate, cu măneci foarte scurte. Guler rotund, mai larg, cu tiv fabricat din materialul de bază. Datorită tratamentului cu silicon este moale şi plăcut la atingere.
  17 RON
 • Tricou de damă Basic
  Tricou de damă, de calitate, de gramaj mediu, cu croială cambrată ce accentueaza silueta feminină . Tivul gulerului din material raiat cu adaos de 5% elastan.Bandă de întărire la umeri . Completează gama de tricouri de bărbaţi Basic. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  18 RON
 • Tricou/rochie Love
  Tricou de damă graţios, croi lejer cu mâneci tip Kimono , tivul gulerului oval, fabricat din materialul de bază.
  29 RON
 • Top de dama Impression
  Top de damă cu bretele largi şi un guler elegant . Tivul gulerului şi al mănecilor fabricat din materialul de bază. Cusături decorative pe faţă şi pe spate . Decupat usor conic, având cusaturi laterale . Ideal pentru sport şi purtare zilnică datorită materialului folosit. ideal pentru sublimare, tipuri comune de imprimare si broderie.
  RON
 • Tricou Fantasy de damă
  Tricou de damă, ideal pentru activităţi sportive dar şi purtare zilnică. Material imperespirabil, ce se usucă repede. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Varianta albă ideal pentru sublimare.
  24 RON