Tricouri polo

3 Articol(e)

 • Tricou polo de damă Cotton Heavy
  Tricou polo de damă, de gramaj ridicat. Model elegant, prezintă crăpături laterale. Gulerul şi capetele mânecilor fabricate din material raiat 1x1. Se încheie cu cinci nasturi de culoarea materialului. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru broderie.
  38 RON
 • Tricou Polo de damă Cotton
  Tricou polo de damă, de gramaj mediu şi croială cambrată . Partea posterioară prelungită, cu crăpături laterale la baza tricoului. Se închide cu 5 nasturi în culoarea materialului. Completeaza gama de tricouri polo de bărbaţi Cotton. Buzunarul de la piept împachetat separat pentru o mai uşoară personalizare. Produsul în culoarea 00, 06, 12, 16, 15, 39, 07, 40, 44 în NOUL DESIGN. Produsul în designul iniţial îl puteţi regăsi în calitate 100% sub codul XX3 în secţiunea Lichidare de stoc. Imaginile produselor din galerie relevante pentru noul design. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  35 RON
 • Tricou Polo de damă PIQUE POLO
  Tricou polo de damă, cu mânecă scurtă, din ţesătură pique. Croială elegantă de damă. Se încheie cu 5 nasturi. Pe guler şi pe tivul mânecilor prezintă două dungi în relief. Pe baza cerinţelor clienţilor a fost prelungită lungimea la toate mărimile. Aşadar, într-o comandă este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie.
  37 RON