Topuri

15 Articol(e)

 • Tricou de damă Dream
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu mâneci scurte Raglan, croială lejeră. Guler în V, cu tiv îngust din acelaşi material, umeri intăriţi cu o bandă cusută. Ideal pentru imprimare şi broderie. Atenţionare, acest produs a fost inovat. Pe baza cererilor clienţilor, a fost prelungită lungimea produsului (cu 2 cm). Aşadar, într-o comanda este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie. Culoarea 18, 39, 59 nu se va mai produce pe viitor.
  31 RON
 • Tricou de damă Classic New
  Tricou de dama, de calitate cu croiala cambrată ce accentueaza silueta feminină .Tivul de la guler din material raiat. Bandă de intărire in spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de bărbati şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  16 RON
 • Tricou de damă City
  Tricou de damă, cu mâneci foarte scurte, cu croială lejeră, cu margine lată în partea de jos. Guler rotund cu margine îngustă din acelaşi material, bandă de întărire la umerii. Lungimea tricoului este până în dreptul şoldurilor. Datorită finisării cu silicon este moale şi plăcut la atingere. Potrivit pentru imprimare şi brodare.
  22 RON
 • Tricou de damă Glance
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu guler rotund. Din material moale cu adaos de elastan, care asigură menţinerea formei. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare si broderie.
  31 RON
 • Tricou de damă PURE
  Tricou de damă de calitate, cu măneci foarte scurte. Guler rotund, mai larg, cu tiv fabricat din materialul de bază. Datorită tratamentului cu silicon este moale şi plăcut la atingere.
  17 RON
 • Tricou de damă Basic
  Tricou de damă, de calitate, de gramaj mediu, cu croială cambrată ce accentueaza silueta feminină . Tivul gulerului din material raiat cu adaos de 5% elastan.Bandă de întărire la umeri . Completează gama de tricouri de bărbaţi Basic. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  18 RON
 • Tricou/rochie Love
  Tricou de damă graţios, croi lejer cu mâneci tip Kimono , tivul gulerului oval, fabricat din materialul de bază.
  29 RON
 • Top de dama Impression
  Top de damă cu bretele largi şi un guler elegant . Tivul gulerului şi al mănecilor fabricat din materialul de bază. Cusături decorative pe faţă şi pe spate . Decupat usor conic, având cusaturi laterale . Ideal pentru sport şi purtare zilnică datorită materialului folosit. ideal pentru sublimare, tipuri comune de imprimare si broderie.
  RON
 • Tricou Fantasy de damă
  Tricou de damă, ideal pentru activităţi sportive dar şi purtare zilnică. Material imperespirabil, ce se usucă repede. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Varianta albă ideal pentru sublimare.
  24 RON
 • Tricou de damă Elegance
  Tricou de damă mulat, cu guler în V şi mâneci lungi de tip Raglan. Croială slim fit ce accentuează silueta feminină. Îţi păstreaza forma datorită conţinutul de elastan. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  36 RON
 • Tricou de damă Slim
  Tricou de damă cu mânecă lungă, de gramaj ridicat. Material moale cu adaos de elastan care menţine forma cambrată a tricoului. Model cambrat care scoate în evidenţa silueta feminină. Gulerul este rotund şi subţire, fabricat din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă întăritoare. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  35 RON
 • Tricou polo de damă Cotton Heavy
  Tricou polo de damă, de gramaj ridicat. Model elegant, prezintă crăpături laterale. Gulerul şi capetele mânecilor fabricate din material raiat 1x1. Se încheie cu cinci nasturi de culoarea materialului. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru broderie.
  38 RON
 • Tricou Polo de damă Cotton
  Tricou polo de damă, de gramaj mediu şi croială cambrată . Partea posterioară prelungită, cu crăpături laterale la baza tricoului. Se închide cu 5 nasturi în culoarea materialului. Completeaza gama de tricouri polo de bărbaţi Cotton. Buzunarul de la piept împachetat separat pentru o mai uşoară personalizare. Produsul în culoarea 00, 06, 12, 16, 15, 39, 07, 40, 44 în NOUL DESIGN. Produsul în designul iniţial îl puteţi regăsi în calitate 100% sub codul XX3 în secţiunea Lichidare de stoc. Imaginile produselor din galerie relevante pentru noul design. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  35 RON
 • Tricou Polo de damă PIQUE POLO
  Tricou polo de damă, cu mânecă scurtă, din ţesătură pique. Croială elegantă de damă. Se încheie cu 5 nasturi. Pe guler şi pe tivul mânecilor prezintă două dungi în relief. Pe baza cerinţelor clienţilor a fost prelungită lungimea la toate mărimile. Aşadar, într-o comandă este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie.
  37 RON
 • Maieu de damă Triumph
  Maieu de dama cu bretele late, fabricat din material moale cu adaos de elastan ce asigură menţinerea formei. Extins pe lungime. Ideal pentru imprimare si broderie.
  25 RON