Femei

28 Articol(e)

Ramai tot timpul la moda cu colectiile noastre create special pentru tine!
 • Tricou de damă PURE
  Tricou de damă de calitate, cu măneci foarte scurte. Guler rotund, mai larg, cu tiv fabricat din materialul de bază. Datorită tratamentului cu silicon este moale şi plăcut la atingere.
  17 RON
 • Cămaşă de damă Chic
  Cămaşă de damă cu mânecă scurtă, din material fin. Croială cambrată. Cu încreţituri în zona pieptului pentru a scoate in evidenţă silueta feminină. Cu decolteu în V şi guler format din două părţi. Marginea frontală prevăzută cu fentă. Inchidere cu nasturi, cu un nasture de rezervă. Marginea de jos curbată.
  60 RON
 • Hanorac de damă Trendy Zipper
  Hanorac de damă cu glugă şi fermoar pe toată lungimea. Buzunar frontal în stil marsupiu. Gluga prezintă căptuşeală şi şnur reglabil. Banda întăritoare din jurul gâtului este în aceeaşi culoare cu produsul cusături decorative pe umeri şi pe buzunarele din faţă. Tivul de la mânecă şi partea inferioară a hanoracului sunt alcătuite din material tip raiat 2-2 cu 5 % elastan. Ideal pentru imprimare si broderie.
  98 RON
 • Cămaşă de damă Style
  Câmaşă de damă, cu mânecă 3/4, din material moale. Zona pieptului şi a taliei sunt accentuate prin cusături care scot în evidenţă silueta feminină. Guler format din două părţi, specific cămăşilor. Marginea frontală prevăzută cu fentă. Se poate închide cu nasturi până la gât (şi are un nasture de rezervă). Mânecile sunt cusute astfel încât manşetele să se poată sufleca cu uşurinţă şi au fante decorative. Marginea de jos curbată. Potrivit pentru imprimare şi brodare.
  69 RON
 • Pantaloni de damă Leisure
  Pantaloni de damă pentru petrecerea timpului liber. Material elastic, plăcut, cu adaos de elastan care asigură menţinerea un timp îndelungat a formei. Două buzunare cusute în partea din faţă, talie elastică, partea de jos a pantalonului are şnur de reglare. Potriviţi pentru imprimare şi brodare.
  60 RON
 • Fustă de damă TWO IN ONE
  Fustă de damă cu pantaloni scurţi cusuţi, din acelaşi material. Materialul cu adaos de elastan asigură menţinerea îndelungată a formei. Şnur de ajustare prins în tivul de la talie. Croiala fustei asigură libertate de mişcare. Potrivită pentru imprimare şi brodare.
  48 RON
 • Hanorac de damă Viva
  Hanorac de damă, cu guler înalt din material raiat. Fermoar argintiu spiralat pe toată lungimea hanoracului. Prevăzut cu manşetă la capatul mânecii. Două buzunare frontale în stil marsupiu. Părţile laterale, capatul de jos, manşetele şi tivul buzunarelor din maretial raiat cu adaos de elastan. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  93 RON
 • Hanorac de damă Kangaroo
  Hanorac de damă, trendy, cu şnur la glugă şi buzunare tip marsupiu. Părţile laterale, tivul de la glugă, şi şnurul în culori contrastante. Pe interior nepieptănat. Manşeta şi tivul inferior fabricate din material raiat 2:2, cu adaos de elastan. Ideal pentru imprimare şi borderie.
  65 RON
 • Jachetă de damă Cool
  Jacheta uşoară de softshell, cu gluga şi şnur de reglare. Rezistentă la vânt şi ploaie. Croială cambrată ce subliază silueta feminină. 2 buzunare laterale. Buzunarul exterior de la piept cusut în structura cusăturii. Elemente reflectorizante pe mâneci şi glugă. Partea din spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 5000 mm. Permeabilitatea la aer 2/24 ore.
  175 RON
 • Tricou de damă Glance
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu guler rotund. Din material moale cu adaos de elastan, care asigură menţinerea formei. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare si broderie.
  31 RON
 • Tricou de damă City
  Tricou de damă, cu mâneci foarte scurte, cu croială lejeră, cu margine lată în partea de jos. Guler rotund cu margine îngustă din acelaşi material, bandă de întărire la umerii. Lungimea tricoului este până în dreptul şoldurilor. Datorită finisării cu silicon este moale şi plăcut la atingere. Potrivit pentru imprimare şi brodare.
  22 RON
 • Jachetă de damă Fleece Jacket
  Jachetă calitativă de damă cu croială clasică, cu două buzunare care se închid cu fermoar, cu şnur elastic în partea de jos. Manşeta mânecilor are banda elastică. Partea exterioară a jachetei este îmbunătăţită cu tratament antipilling (antiscămoşare). Ideal pentru broderie si gravura laser.
  66 RON
 • Tricou de damă Classic New
  Tricou de dama, de calitate cu croiala cambrată ce accentueaza silueta feminină .Tivul de la guler din material raiat. Bandă de intărire in spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de bărbati şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  16 RON
 • Tricou de damă Dream
  Tricou de damă, de gramaj ridicat, cu mâneci scurte Raglan, croială lejeră. Guler în V, cu tiv îngust din acelaşi material, umeri intăriţi cu o bandă cusută. Ideal pentru imprimare şi broderie. Atenţionare, acest produs a fost inovat. Pe baza cererilor clienţilor, a fost prelungită lungimea produsului (cu 2 cm). Aşadar, într-o comanda este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie. Culoarea 18, 39, 59 nu se va mai produce pe viitor.
  31 RON
 • Jachetă softshell de damă Performance
  Jachetă imperrespirabilă de damă, rezistentă împotriva vântului şi a ploii, cu glugă detaşabilă. Model cambrat ce scoate în evidenţa silueta feminină. Două buzunare frontale şi unul la piept, închidere cu fermoar de culoare neagră la toate variantele de culori. Acces uşor pentru imprimare datorită dechizăturii prin fermoar în partea interior-frontală. Capetele mânecilor ajustabile prin scai. Prezintă şnur elastic pentru reglare în partea inferioară. Partea posterioară-spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 14 000 mm. Permeabilitatea la aer 2 000 g/m2/24 ore.
  217 RON
 • Jachetă de damă Softshell Jacket
  Jachetă Softshell de damă , rezistentă la apă şi vânt, cu croială ce subliniază silueta feminină. Benzi reflectorizante atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Închidere cu fermoar pe toată lungimea. Buzunar interior cu orificii pentru căşti. Manşeta este ajustabilă cu scai. Varianta albă cu imprimeu în lateral şi pe spate (în partea superioară). Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2/24 ore. Pe baza cerinţelor clienţilor au fost modificate dimensiunile unor mărimi selectate. Aşadar, într-o comandă este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie.
  122 RON
 • Top de dama Impression
  Top de damă cu bretele largi şi un guler elegant . Tivul gulerului şi al mănecilor fabricat din materialul de bază. Cusături decorative pe faţă şi pe spate . Decupat usor conic, având cusaturi laterale . Ideal pentru sport şi purtare zilnică datorită materialului folosit. ideal pentru sublimare, tipuri comune de imprimare si broderie.
  RON
 • Tricou Fantasy de damă
  Tricou de damă, ideal pentru activităţi sportive dar şi purtare zilnică. Material imperespirabil, ce se usucă repede. Model cambrat ce scoate în evidentă silueta feminină . Guler rotund cu tiv din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Varianta albă ideal pentru sublimare.
  24 RON
 • Tricou/rochie Love
  Tricou de damă graţios, croi lejer cu mâneci tip Kimono , tivul gulerului oval, fabricat din materialul de bază.
  29 RON
 • Tricou de damă Basic
  Tricou de damă, de calitate, de gramaj mediu, cu croială cambrată ce accentueaza silueta feminină . Tivul gulerului din material raiat cu adaos de 5% elastan.Bandă de întărire la umeri . Completează gama de tricouri de bărbaţi Basic. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  18 RON
 • Tricou de damă Slim
  Tricou de damă cu mânecă lungă, de gramaj ridicat. Material moale cu adaos de elastan care menţine forma cambrată a tricoului. Model cambrat care scoate în evidenţa silueta feminină. Gulerul este rotund şi subţire, fabricat din acelaşi material. Partea interioară a gulerului prezintă bandă întăritoare. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  35 RON
 • Tricou de damă Elegance
  Tricou de damă mulat, cu guler în V şi mâneci lungi de tip Raglan. Croială slim fit ce accentuează silueta feminină. Îţi păstreaza forma datorită conţinutul de elastan. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  36 RON
 • Tricou polo de damă Cotton Heavy
  Tricou polo de damă, de gramaj ridicat. Model elegant, prezintă crăpături laterale. Gulerul şi capetele mânecilor fabricate din material raiat 1x1. Se încheie cu cinci nasturi de culoarea materialului. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru broderie.
  38 RON
 • Tricou Polo de damă Cotton
  Tricou polo de damă, de gramaj mediu şi croială cambrată . Partea posterioară prelungită, cu crăpături laterale la baza tricoului. Se închide cu 5 nasturi în culoarea materialului. Completeaza gama de tricouri polo de bărbaţi Cotton. Buzunarul de la piept împachetat separat pentru o mai uşoară personalizare. Produsul în culoarea 00, 06, 12, 16, 15, 39, 07, 40, 44 în NOUL DESIGN. Produsul în designul iniţial îl puteţi regăsi în calitate 100% sub codul XX3 în secţiunea Lichidare de stoc. Imaginile produselor din galerie relevante pentru noul design. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  35 RON
 • Tricou Polo de damă PIQUE POLO
  Tricou polo de damă, cu mânecă scurtă, din ţesătură pique. Croială elegantă de damă. Se încheie cu 5 nasturi. Pe guler şi pe tivul mânecilor prezintă două dungi în relief. Pe baza cerinţelor clienţilor a fost prelungită lungimea la toate mărimile. Aşadar, într-o comandă este posibil să primiţi produse din ambele dimensiuni, cele vechi şi cele noi. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie.
  37 RON
 • Vestă de damă Vision
  Vestă comfortabilă de damă. Croială ce accentueaza silueta feminină. Model printat pe lateral şi pe guler. Două buzunare frontale cu fermoar. Posibilitatea de a regla marginea de jos a vestei cu un şnur elastic. Agăţătoare. Ideală pentru imprimare şi brodare.
  120 RON
 • Vestă unisex Body Warmer
  Vestă călduroasă unisex, cu două buzunare frontale.În partea interioară a vestei fermoarul are o margine protectoare.Posibilitatea de a regla marginea de jos a vestei. Partea din spate a vestei este prelungită. Are două buzunare interioare (1 mai mic pentru telefon, 1 mai mare) şi agăţătoare. Ideală pentru imprimare şi brodare. Vă atenţionăm că acest produs a fost inovat. Vă rugăm să luaţi în considerare că jachetele sunt acum disponibile pe mărimi noi cât si dimensiunile iniţiale. Acest motiv nu va fi luat în considerare pentru o reclamaţie ulterioară. Dimensiunile produsului nou cât şi a celui iniţial le puteti găsi la Măsură produs.
  110 RON
 • Maieu de damă Triumph
  Maieu de dama cu bretele late, fabricat din material moale cu adaos de elastan ce asigură menţinerea formei. Extins pe lungime. Ideal pentru imprimare si broderie.
  25 RON