Tricouri maneca scurta

5 Articol(e)

 • Top Playtime pentru barbaţi/copii
  Top trendy, cu umeri largi, cu o cusătura de divizare . Ideal pentru activităţi sportive şi fizice datorită utilizări fibrelor de poliester . Tivul gulerului şi al mânecilor fabricat din materialul de bază . Cusături laterale de divizare decorate cu material reflectorizant, pentru o mai buna vizibilitate şi siguranta . Potrivit pentru sublimare ( culori deschise ) , tipuri comune de imprimare si broderie.
  15 RON
 • Tricou de copii Classic New
  Tricou de copii, de calitate, tivul gulerului din maretial raiat. Tricoul are cusături laterale. Bandă de întărire în spatele gulerului, cusătura de la umeri întărită. Completează gama nouă de tricouri Classic New de bărbati şi de damă. Ideal pentru imprimare.
  12 RON
 • Tricou Classic de copii
  Tricou de copii, de greutate medie, ce prezintă cusături laterale. Bandă de întărire la umerii. Toate cusăturile sunt cusute dublu. Materialul şi ţesăturile de o calitate excelentă.Potrivit pentru imprimare şi broderie.
  14 RON
 • Tricou unisex/pentru copii Infinity
  Tricou unisex de calitate, gramaj ridicat. Guler rotund. Tivul de la guler şi mâneci dublat, în culoare contrastantă, din material raiat 1x1. Croială cu, cusături laterale. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  27 RON
 • Tricou de copii Basic
  Tricou de copii, de gramaj mediu, cu cusături laterale, cu guler rotund ce conţine 5 % adaos de elastan. Partea posterioară a gulerului, pe interior prezintă bandă de întărire, bandă de întărire la umeri. Aspect plăcut datorită finisajului cu silicon. Ideal pentru imprimare si broderie.
  14 RON