Casa

10 Articol(e)

 • Vestă reflectorizantă Classic Safety
  Vestă de siguranţă cu vizibilitate mare. Îndeplineşte cerinţele standardelor EN ISO 13688 şi EN ISO 20471. Uşor de folosit datorită închideri pe lateral cu ajutorul benzilor elastice cu scai, ceea ce ii conferă o purtare confortabilă şi comodă atât în timpul muncii cât şi atunci când călătoriţi cu bicicleta sau motocicleta. Marimea M potrivită pentru înălţimi între 1.60-1.76 cm şi dimensiune bust între 84-108 cm. Marimea XXL potrivită pentru inalţimi între 1.84 – 1.92 cm şi dimensiune bust între 110-140 cm
  RON
 • Prosop mic Terry Towel 450
  Produs dn frotir, moale, plăcut la atingere şi absorbant, cu bordură la ambele capete. Etichetă textilă ce poate fi folosită ca şi agăţătoare. Bordura este la o distanţă de 8,5 cm faţă de margine şi are o lăţime de 3,5 cm. Ideal pentru broderie.
  26 RON
 • Prosop de baie Terry Bath Towel 450
  Produs din frotir de calitate, plăcutla atingere, moale şi absorbant, cu bordură la ambele capete. Etichetă textilă ce poate fi folosită ca şi agăţătoare. Bordura este la o distană de 8,5 cm faţă de margine şi are o lăţime de 3,5 cm. Ideal pentru broderie.
  58 RON
 • Prosop mic de mâini Terry Hand Towel 350
  Fabricat din frotir de calitate, cu dimensiunile 30 x 50 cm, indicat pentru brodare.
  10 RON
 • Prosop mic Terry Towel 350
  Produs din frotir de calitate, moale, plăcut la atingere, cu dimensiunile 50 x 100 cm. Bordură la ambele capete, indicat pentru brodare.
  21 RON
 • Prosop mare Terry Bath Towel 350
  Fabricat din frotir de calitate, moale, plăcut la atingere, cu dimensiunile 70 x 140 cm. Bordură la ambele capete, indicat pentru brodare.
  41 RON
 • Malfini Bamboo Towel
  Prosop mic de calitate foate bună, din frotir de bambus, moale la atingere şi foarte absorbant. Decorat cu bordură ţesută din satin. Eticheta se poate folosi ca şi agăţatoare.
  38 RON
 • Malfini Bamboo Golf Towel
  Prosop mic din materiál bambus terry de calitate ridicată. Plăcut la atingere ?i foarte absorbant. Margine decorativă cu fire ?esute din satin. Eticheta poate fi folosită ca şi agăţătoare.
  10 RON
 • Malfini Bamboo Bath Towel
  Prosop mare, de calitate foate bună, din frotir de bambus, moale la atingere şi foarte absorbant. Decorat cu bordură ţesută din satin. Eticheta se poate folosi ca şi agăţatoare.
  70 RON
 • Malfini Halat de baie Bamboo Bathrobe
  Halat unisex din material terry de calitate înaltă cu adaos de bambus. Plăcut la atingere şi foarte absorbant. Guler tip kimono din satin întreţesut la margine. Împletituri decorative la margine şi la mâneci. Două buzunare, cordon şi agăţătoare. Adou de lux, potrivit pentru broderie.
  191 RON