Tricouri cu mânecă scurtă

15 Articol(e)

Tricouri cu mânecă scurtă sunt perfecte pentru un look degajat si pentru un plus de comoditate. Alege din zeci de modele de tricouri simple sau imprimate!
 • Tricou Heavy New
  Tricou unisex, de gramaj ridicat, cu guler rotund ce conţine 5 % adaos de elastan. Fără cusături laterale, prezintă bandă de întărire la umeri. Aspect plăcut datorită finisajului cu silicon. Ideal pentru imprimare si broderie.
  27 RON
 • Tricou Element
  Tricou cu gramaj ridicat de calitate superioară, cu etichetă detaşabilă. Guler din material raiat 1/1 cu 5 % elastan. Banda întăritoare a gulerului în culoarea materialului. Bandă întăritoare la umeri. Cusătură tubulară.
  22 RON
 • Tricou de bărbaţi Replay
  Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi, de gramaj ridicat.Model slim fit, prezintă cusături laterale. Guler rotund cu tiv îngust din material raiat, cu adaos de 5% elastan. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  23 RON
 • Tricou Camouflage
  Tricou unisex, de greutate medie, în culori de camuflaj. Prezintă cusături laterale. Tivul gulerului din material tip raiat, cu adaos de 5 % elastan. Banda de întărire de la nivelul gâtului de aceeaşi culoare camuflaj. Banda de întărire la umeri. Potrivit pentru imprimare şi broderie.
  31 RON
 • Tricou Sailor
  Tricou, cu dungi de culoare albastru marin. Guler rotund din material raiat cu adaos de 5 % elastan. Partea interior-spate a gulerului întărită cu bandă. Bandă de întărire la umeri de culoarea tricoului. Model cu cusături laterale. Ideal pentru imprimare si broderie.
  38 RON
 • Tricou de bărbaţi Classic New
  Tricou de bărbaţi, din bumbac de calitate, cu guler din material raiat. Bandă de intărire în spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de damă şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  17 RON
 • Tricou Heavy
  Tricou cu mânecă scurtă şi cu guler rotund ce conţine 5% elastan. Fără cusături laterale. Toate cusăturile sunt duble. Bandă întăritoare la umeri. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. Culoarea 51 nu va mai fi disponibilă pe viitor.
  19 RON
 • Tricou Colormix
  Tricoul cu mânecă scurtă, din trei culori, este fabricat pentru clienţii mai exigenţi care acordă prioritate produselor noi ce urmăresc tendinţele modei. Gramajul ridicat asigură menţinerea formei pe o perioadă îndelungată. Gulerul rotund cu 5% elastan este în culoare contrastantă. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Calitatea bumbacului favorizează chiar şi ce mai exigentă metodă de personalizare.
  29 RON
 • Tricou V-neck
  Tricoul din bumbac cu mânecă scurtă şi guler în V. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. Tricoul este fabricat dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  19 RON
 • Tricou Heavy V-neck
  Tricou din bumbac de 200 de grame, cu guler în V, ce conţine 5% elastan. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Toate cusăturile sunt duble. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  27 RON
 • Tricou Unisex Fantasy
  Tricou modern realizat din material moale de poliester, neted, ideal pentru sport şi purtare zilnică. Guler asimetric. Modelul prezintă cusaturi laterale. Potrivit pentru sublimare, imprimare şi broderie. Împreună cu produsul 605 Pantaloni scurţi de barbaţi/copii Playtime poate forma un echipament sportiv.
  25 RON
 • Tricou Basic
  Tricou de calitate de gramaj mediu. Guler de calitate cu adaos de 5 % elastan, cu bandă de întărire la umăr. Tricoul nu are cusături laterale. Potrivit pentru imprimare şi broderie. Culorile 31, 42, 52 nu vor mai fi dispinibile pe viitor
  21 RON
 • Tricou Classic
  Tricoul Classic 160 din bumbac este cu mânecă scurtă şi guler rotund. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimare.
  17 RON
 • Tricou Malfini- Action
  Cusăturile decorative de pe umeri., netradiţionale şi manopera rafinată, oferă tricoului clasic pentru bărbaţi, o altă dimensiune. Pe umeri prezintă cusături decorative. Linia îngustă a gâtului, tricotată. Adaos de spandex, 5% pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  42 RON
 • Tricou de bărbaţi FIT-T Long Sleeve
  Tricou de calitate, cu mânecă lungă, mulat, fabricat dintr-o ţesătură fină. Tivul gulerului este subţire, fabricat din materialul de bază.
  28 RON