Polo

8 Articol(e)

Alege modelele polo pentru un plus de eleganta si creaza-ti look-ul office perfect!
 • Tricou polo de bărbaţi Cotton Heavy
  Tricou polo de bărbaţi, de gramaj ridicat. Gulerul şi capetele mânecilor fabricate din material raiat 1x1. Se încheie cu trei nasturi de culoarea materialul. Modelul prezintă crăpături laterale. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru broderie.
  39 RON
 • Tricou polo de bărbaţi Pique Polo
  Tricou polo de bărbaţi, cu o croială ce se aşează bine. Calitate deosebită a ţesăturii, ochiuri pique mai mici, mult mai adecvat imprimării şi brodării. Gulerul şi marginea mânecii au două dungi reliefate în aceeaşi culoare cu tricoul. 3 nasturi în culoarea materialului. Tricoul are cusături laterale.
  38 RON
 • Tricou Polo de bărbaţi Cotton
  Tricou polo de bărbaţi, de gramaj mediu. Crăpături laterale la baza tricoului. Se închide cu 3 nasturi de culoarea materialului. Completeaza gama de tricouri polo de dama Cotton. Buzunarul de la piept impachetat separat pentru o mai uşoarş personalizare. Produsul în culoarea 00, 01,02,05,06,07,11,12,15,39,44 într-un DESIGN NOU. Produsul în designul iniţial îl puteţi regăsi în calitate 100% sub codul 22X în secţiunea polo. Ideal pentru imprimare si broderie.
  35 RON
 • Tricou Polo de bărbaţi Single J.
  Tricoul polo cu mânecă scurtă. Se închide cu doi nasturi. Bandă de întărire la nivelul umerilor. Tricoul este fabricat dintr-o ţesătură fină de calitate, care este nu numai plăcută la purtare dar prezintă şi proprietăţi deosebite pentru imprimare. Disponibil într-o gamă variată de culori.Culoarea 42 nu va mai fi disponibilă pe viitor.
  32 RON
 • Tricou polo de bărbaţi SJ. LS
  Tricou polo din ţesătură Single Jersey, cu mânecă lungă, cu manşetă din material raiat 1:1. 2 nasturi în culoarea materialului. La umeri bandă de întărire.
  44 RON
 • Malfini Tricou polo Perfection plain
  Tricou elegant pentru dame, cu croială cambrată ce accentuează silueta feminină. Se încheie cu 5 nasturi decoraţi cu logoul Malfini. Adaos de 5% elastan, pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie. DESIGN NOU fără buzunar.
  93 RON
 • Tricou Polo Malfini Perfection Plain
  Tricou polo pentru bărbaţi, simplu şi în acelaşi timp elegant, este ideal pentru orice ocazie. Se încheie cu 3 nasturi decoraţi cu logoul Malfini. Adaos de elastan 5% pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie. DESIGN NOU fără buzunar.
  94 RON
 • Tricou polo Victory
  Tricou polo unisex, ideal pentru sport şi pentru purtare zilnică. Material imperespirabil, ce se usucă repede. Modelul prezintă cusături laterale. Gulerul din material raiat 1x1. Se închide cu 3 nasturi de culoarea materialului. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare.
  33 RON