Tricouri şi maiouri

26 Articol(e)

Alege din colectia noastra de tricouri și maieuri elementele potrivite pentru stilul tau de zi cu zi. Avem tricouri cu mânecă lungă și scurtă, polo, maiouri și tunici - de la piese Basics simple și clasice la imprimeuri și culori tari pentru un look modern.
 • Tricou Element
  Tricou cu gramaj ridicat de calitate superioară, cu etichetă detaşabilă. Guler din material raiat 1/1 cu 5 % elastan. Banda întăritoare a gulerului în culoarea materialului. Bandă întăritoare la umeri. Cusătură tubulară.
  22 RON
 • Tricou Unisex Fantasy
  Tricou modern realizat din material moale de poliester, neted, ideal pentru sport şi purtare zilnică. Guler asimetric. Modelul prezintă cusaturi laterale. Potrivit pentru sublimare, imprimare şi broderie. Împreună cu produsul 605 Pantaloni scurţi de barbaţi/copii Playtime poate forma un echipament sportiv.
  25 RON
 • Tricou Heavy V-neck
  Tricou din bumbac de 200 de grame, cu guler în V, ce conţine 5% elastan. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Toate cusăturile sunt duble. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  27 RON
 • Tricou V-neck
  Tricoul din bumbac cu mânecă scurtă şi guler în V. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. Tricoul este fabricat dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  19 RON
 • Tricou Colormix
  Tricoul cu mânecă scurtă, din trei culori, este fabricat pentru clienţii mai exigenţi care acordă prioritate produselor noi ce urmăresc tendinţele modei. Gramajul ridicat asigură menţinerea formei pe o perioadă îndelungată. Gulerul rotund cu 5% elastan este în culoare contrastantă. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Calitatea bumbacului favorizează chiar şi ce mai exigentă metodă de personalizare.
  29 RON
 • Tricou Heavy
  Tricou cu mânecă scurtă şi cu guler rotund ce conţine 5% elastan. Fără cusături laterale. Toate cusăturile sunt duble. Bandă întăritoare la umeri. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. Culoarea 51 nu va mai fi disponibilă pe viitor.
  19 RON
 • Tricou de bărbaţi Classic New
  Tricou de bărbaţi, din bumbac de calitate, cu guler din material raiat. Bandă de intărire în spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de damă şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  17 RON
 • Tricou Camouflage
  Tricou unisex, de greutate medie, în culori de camuflaj. Prezintă cusături laterale. Tivul gulerului din material tip raiat, cu adaos de 5 % elastan. Banda de întărire de la nivelul gâtului de aceeaşi culoare camuflaj. Banda de întărire la umeri. Potrivit pentru imprimare şi broderie.
  31 RON
 • Tricou Sailor
  Tricou, cu dungi de culoare albastru marin. Guler rotund din material raiat cu adaos de 5 % elastan. Partea interior-spate a gulerului întărită cu bandă. Bandă de întărire la umeri de culoarea tricoului. Model cu cusături laterale. Ideal pentru imprimare si broderie.
  38 RON
 • Tricou de bărbaţi Replay
  Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi, de gramaj ridicat.Model slim fit, prezintă cusături laterale. Guler rotund cu tiv îngust din material raiat, cu adaos de 5% elastan. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  23 RON
 • Tricou Heavy New
  Tricou unisex, de gramaj ridicat, cu guler rotund ce conţine 5 % adaos de elastan. Fără cusături laterale, prezintă bandă de întărire la umeri. Aspect plăcut datorită finisajului cu silicon. Ideal pentru imprimare si broderie.
  27 RON
 • Tricou Classic
  Tricoul Classic 160 din bumbac este cu mânecă scurtă şi guler rotund. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimare.
  17 RON
 • Tricou Malfini- Action
  Cusăturile decorative de pe umeri., netradiţionale şi manopera rafinată, oferă tricoului clasic pentru bărbaţi, o altă dimensiune. Pe umeri prezintă cusături decorative. Linia îngustă a gâtului, tricotată. Adaos de spandex, 5% pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  42 RON
 • Tricou Basic
  Tricou de calitate de gramaj mediu. Guler de calitate cu adaos de 5 % elastan, cu bandă de întărire la umăr. Tricoul nu are cusături laterale. Potrivit pentru imprimare şi broderie. Culorile 31, 42, 52 nu vor mai fi dispinibile pe viitor
  21 RON
 • Tricou de bărbaţi FIT-T Long Sleeve
  Tricou de calitate, cu mânecă lungă, mulat, fabricat dintr-o ţesătură fină. Tivul gulerului este subţire, fabricat din materialul de bază.
  28 RON
 • Tricou Street LS
  Tricou de bărbaţi, de gramaj ridicat. Mânecile în culori contrastante (cu excepţia culorilor alb si negru). Gulerul este de asemenea în culori contrastante, cu adaos de 5% elastan. Prezintă cusături laterale. Ideal pentru serigrafie şi broderie.
  34 RON
 • Tricou unisex Long Sleeve
  Tricou de calitate cu mânecă lungă, unisex, potrivit pentru imprimare şi brodare. Guler rotund cu 5% elastan. Umerii sunt scoşi în evidenţă prin introducerea unor dungi în culori contrastante. Mânecile au dungi duble, spaţiul dintre acestea putând fi, de asemenea, folosit ca suprafaţă de imprimare. Materialul şi cusăturile sunt de calitate deosebită. Toate cusăturile sunt duble. Umerii au bandă întăritoare.
  37 RON
 • Tricou polo de bărbaţi SJ. LS
  Tricou polo din ţesătură Single Jersey, cu mânecă lungă, cu manşetă din material raiat 1:1. 2 nasturi în culoarea materialului. La umeri bandă de întărire.
  44 RON
 • Tricou Polo de bărbaţi Single J.
  Tricoul polo cu mânecă scurtă. Se închide cu doi nasturi. Bandă de întărire la nivelul umerilor. Tricoul este fabricat dintr-o ţesătură fină de calitate, care este nu numai plăcută la purtare dar prezintă şi proprietăţi deosebite pentru imprimare. Disponibil într-o gamă variată de culori.Culoarea 42 nu va mai fi disponibilă pe viitor.
  32 RON
 • Tricou Polo de bărbaţi Cotton
  Tricou polo de bărbaţi, de gramaj mediu. Crăpături laterale la baza tricoului. Se închide cu 3 nasturi de culoarea materialului. Completeaza gama de tricouri polo de dama Cotton. Buzunarul de la piept impachetat separat pentru o mai uşoarş personalizare. Produsul în culoarea 00, 01,02,05,06,07,11,12,15,39,44 într-un DESIGN NOU. Produsul în designul iniţial îl puteţi regăsi în calitate 100% sub codul 22X în secţiunea polo. Ideal pentru imprimare si broderie.
  35 RON
 • Tricou polo de bărbaţi Pique Polo
  Tricou polo de bărbaţi, cu o croială ce se aşează bine. Calitate deosebită a ţesăturii, ochiuri pique mai mici, mult mai adecvat imprimării şi brodării. Gulerul şi marginea mânecii au două dungi reliefate în aceeaşi culoare cu tricoul. 3 nasturi în culoarea materialului. Tricoul are cusături laterale.
  38 RON
 • Tricou polo de bărbaţi Cotton Heavy
  Tricou polo de bărbaţi, de gramaj ridicat. Gulerul şi capetele mânecilor fabricate din material raiat 1x1. Se încheie cu trei nasturi de culoarea materialul. Modelul prezintă crăpături laterale. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru broderie.
  39 RON
 • Malfini Tricou polo Perfection plain
  Tricou elegant pentru dame, cu croială cambrată ce accentuează silueta feminină. Se încheie cu 5 nasturi decoraţi cu logoul Malfini. Adaos de 5% elastan, pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie. DESIGN NOU fără buzunar.
  93 RON
 • Tricou polo Victory
  Tricou polo unisex, ideal pentru sport şi pentru purtare zilnică. Material imperespirabil, ce se usucă repede. Modelul prezintă cusături laterale. Gulerul din material raiat 1x1. Se închide cu 3 nasturi de culoarea materialului. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare.
  33 RON
 • Tricou Polo Malfini Perfection Plain
  Tricou polo pentru bărbaţi, simplu şi în acelaşi timp elegant, este ideal pentru orice ocazie. Se încheie cu 3 nasturi decoraţi cu logoul Malfini. Adaos de elastan 5% pentru a oferi o formă mai bună. Ideal pentru imprimare şi broderie. DESIGN NOU fără buzunar.
  94 RON
 • Maieu de bărbaţi Core
  Maieu de gramaj mediu, pentru bărbaţi. Fără cusături laterale. Tivul gulerului şi al mânecilor din acelaşi material. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare si broderie.
  18 RON