Hanorace şi bluze de trening

4 Articol(e)

Hanorace și bluze de tening pentru un look sport relaxat.
 • Hanorac de bărbaţi Trendy Zipper
  Hanorac de bărbaţi, cu glugă şi fermoar pe toată lungimea. Prezintă buzunar în stil marsupiu şi glugă cu şnur. Capătul de jos, şi capetele mânecilor sunt confecţionate din material raiat 2x2, cu adaos de 5 % elastan. Şeiul şi buzunarele prezintă cusatură decorativă. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Ideal pentru imprimare si broderie.
  103 RON
 • Hanorac de bărbaţi/copii Essential
  Hanorac de calitate pentru bărbaţi, cu partea interioară pieptănată. Manşeta, gulerul şi marginea de jos sunt din material raiat 1x1 cu adaos de5 % elastin, având cusătură dublă. Ideal pentru imprimare şi brodare.
  65 RON
 • HV Hanorac Essential
  Hanorac din 100 % PES, culori fluorescente cu mâneci ce au manşete rotunde. Partea interioară este pieptănată. Tivul inferior, manşetele mânecilor şi tivul de la guler sunt făcute din material tip raiat 1/1. Prezintă benzi reflectorizante certificate, ale producătorului 3M. Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 20 471 2013 - îmbrăcăminte cu vizibilitate înaltă (grupa 3). Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 13 688 2014 – îmbrăcăminte de protecţie. Recomandată pentru imprimare şi brodare.
  106 RON
 • Hanorac de bărbaţi Adventure
  Hanorac de calitate superioară, cu guler fabricat din material raiat. Închidere cu fermoar. Partea interioară pieptănată. Porţiunile laterale, marginea de jos, mansetele şi tivul buzunarelor sunt fabricate din material raiat. Doua buzunare frontale. Ideal pentru imprimare si brodare.
  85 RON