Barbati

Articolele de la 1 la 30 din totalul de 53

Haine si incaltaminte pentru barbati
 • Pantaloni de bărbaţi/copii Comfort
  Pantaloni lejeri din material de calitate. Prevăzut cu buzunare în cusaturile laterale. Talie din bandă elastică, prevăzută cu şnur. Model cu crac drept. Ideal pentru imprimare şi broderie. Înlocuieşte produsul 606 Pantaloni de barbaţi Comfort.
  67 RON
 • Malfini jachetă softshell Casual
  Jachetă de bărbaţi din material softshell. Fermoar pe toată lungimea, cu banda de protecţie. Combinaţie de două materiale softshell. Două buzunare in partea frontală cu fermoar. Buzunar cu fermoar pe maneca stângă. Partea de jos a manecii reglabilă cu scai. In partea de jos prezintă banda de poliester. Prevăzut cu agăţătoare. Ideal pentru imprimare.
  189 RON
 • Tricou Heavy
  Tricou cu mânecă scurtă şi cu guler rotund ce conţine 5% elastan. Fără cusături laterale. Toate cusăturile sunt duble. Bandă întăritoare la umeri. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. Culoarea 51 nu va mai fi disponibilă pe viitor.
  19 RON
 • Hanorac de bărbaţi Trendy Zipper
  Hanorac de bărbaţi, cu glugă şi fermoar pe toată lungimea. Prezintă buzunar în stil marsupiu şi glugă cu şnur. Capătul de jos, şi capetele mânecilor sunt confecţionate din material raiat 2x2, cu adaos de 5 % elastan. Şeiul şi buzunarele prezintă cusatură decorativă. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Ideal pentru imprimare si broderie.
  103 RON
 • Hanorac de bărbaţi/copii Essential
  Hanorac de calitate pentru bărbaţi, cu partea interioară pieptănată. Manşeta, gulerul şi marginea de jos sunt din material raiat 1x1 cu adaos de5 % elastin, având cusătură dublă. Ideal pentru imprimare şi brodare.
  65 RON
 • HV Hanorac Essential
  Hanorac din 100 % PES, culori fluorescente cu mâneci ce au manşete rotunde. Partea interioară este pieptănată. Tivul inferior, manşetele mânecilor şi tivul de la guler sunt făcute din material tip raiat 1/1. Prezintă benzi reflectorizante certificate, ale producătorului 3M. Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 20 471 2013 - îmbrăcăminte cu vizibilitate înaltă (grupa 3). Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 13 688 2014 – îmbrăcăminte de protecţie. Recomandată pentru imprimare şi brodare.
  106 RON
 • Tricou Colormix
  Tricoul cu mânecă scurtă, din trei culori, este fabricat pentru clienţii mai exigenţi care acordă prioritate produselor noi ce urmăresc tendinţele modei. Gramajul ridicat asigură menţinerea formei pe o perioadă îndelungată. Gulerul rotund cu 5% elastan este în culoare contrastantă. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Calitatea bumbacului favorizează chiar şi ce mai exigentă metodă de personalizare.
  29 RON
 • Tricou V-neck
  Tricoul din bumbac cu mânecă scurtă şi guler în V. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. Tricoul este fabricat dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  19 RON
 • Tricou Heavy V-neck
  Tricou din bumbac de 200 de grame, cu guler în V, ce conţine 5% elastan. Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Toate cusăturile sunt duble. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea.
  27 RON
 • Tricou Unisex Fantasy
  Tricou modern realizat din material moale de poliester, neted, ideal pentru sport şi purtare zilnică. Guler asimetric. Modelul prezintă cusaturi laterale. Potrivit pentru sublimare, imprimare şi broderie. Împreună cu produsul 605 Pantaloni scurţi de barbaţi/copii Playtime poate forma un echipament sportiv.
  25 RON
 • Şapca Latino
  Sapca trendy confecţionată din bumbac. Panoul frontal este ideal pentru imprimare sau broderie. Dimensiune reglabilă cu ajutorul benzii cu scai.
  14 RON
 • Hanorac de bărbaţi Adventure
  Hanorac de calitate superioară, cu guler fabricat din material raiat. Închidere cu fermoar. Partea interioară pieptănată. Porţiunile laterale, marginea de jos, mansetele şi tivul buzunarelor sunt fabricate din material raiat. Doua buzunare frontale. Ideal pentru imprimare si brodare.
  85 RON
 • Şapcă 6P
  Şepcile 6P sunt fabricate din bumbac care îndeplineşte pe deplin cerinţele de rigiditate. Sistem de închidere cu cataramă metalică. Orificii de ventilare brodate. Şapca 6P este indicată pentru brodare şi pentru imprimarea.
  11 RON
 • Şapcă Sandwich 6P
  Şepcile Sandwich 6P sunt fabricate din material de bumbac. Sistem de reglare a mărimii cu cataramă metalică. Partea din faţă prezintă o bandă de culoare contrastantă, ceea ce îi conferă un aspect trendy. Orificii de ventilre brodate. Şepcile sunt recomandate pentru imprimare şi brodare.
  12 RON
 • Şapcă Sunvisor
  Exterior din bumbac, în interior material frotir, absorbant, plăcut la purtare. Sistem de reglare a mărimii din material plastic
  11 RON
 • Şapcă 5P
  Şepcile 5P sunt fabricate din bumbac, au sistem de reglare a mărimii cu ajutorul cataramei metalice. Datorită suprafeţei frontale libere, este recomandată nu numai pentru broderie dar şi pentru diferite variante de imprimare. EDIŢIE LIMITATĂ în culoarea 31.
  11 RON
 • Jachetă fleece de bărbaţi
  Jachetă fleece cu croială clasică, cu fermoar pe toată lungimea. Îmbinările din dreptul pieptului şi din spate creează o suprafaţă dreaptă destinată imprimării şi brodării. Jacheta are două buzunare care se închid cu fermoar, iar în partea de jos are şnur elastic. Manşeta mânecilor conţine banda elastică. Partea exterioară este îmbunătăţită cu tratament antipilling (antiscămoşare). Ideal pentru broderie si gravura laser.
  76 RON
 • HV Jachetă fleece
  Jachetă fleece fabricată din culori fluorescente. Prezintă fermoar pe toată lungimea. Cu două buzunare frontale cu închidere prin fermoar. Buzunarele sunt spaţioase şi sunt îndreptate către marginea inferioară. Marginea de jos este reglabilă cu ajutorul unui şnur elastic. Mânecile prezintă elastic. Agăţătoare pe partea interioară a gulerului. Tratament antipilling pe partea exterioară. Prezintă benzi reflectorizante certificate, ale producătorului 3M. Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 20 471 2013 - îmbrăcăminte cu vizibilitate înaltă (grupa 3). Produsul este certificat în conformitate cu norma EN ISO 13 688 2014 – îmbrăcăminte de protecţie. Ideal pentru broderie si gravura laser.
  128 RON
 • Jachetă de bărbaţi Nordic
  Jachetă de bărbaţi călduroasă cu lungimea extinsă, glugă detaşabilă. Închidere pe toată lungimea cu fermoar şi nasturi, fermoarul este mai scurt pentru o mişcare uşoară. Două buzunare frontale cu fermoar şi două buzunare cu clapă. Două buzunare interioare cu scai. Capetele mânecilor prezintă două manşete, cea interioara fabricată din ţesătură tip coaste cu adaos de elastan. Manşetă exterioară decorată cu ştift pe partea posterioară. Gulerul interior din material raiat, mai călduros şi oferă mai mult confort. Ideal pentru brodare.
  168 RON
 • Jachetă de protecţie împotriva vântului
  Jachetă de protecţie împotriva vântului, cu fermoar pe toată lungimea. Glugă ascunsă în guler. Două buzunare frontale cu fermoar. şnur reglabil, pe partea de jos a jachetei şi în glugă. Jacheta vine însoţită alături de un săculeţ textil de aceeaşi culoare, cu fermoar şi agăţătoare. Potrivit pentru imprimare şi broderie.
  61 RON
 • Pantaloni scurţi Playtime
  Pantaloni scurţi, cu o croiala lejeră. Buzunar mic interior cusut în marginea tivului superior. Croială fară cusături laterale, pentru o aplicare mai mare a imprimării şi broderiei. Talie întărită cu elastic cusut in tiv. Poate fi purtat separat sau în combinaţie cu Top Playtime sau tricoul Fantasy. Ideal pentru activităţi sportive şi fizice datorită materialului folosit. Potrivit pentru sublimare (culori deschise), broderie şi tipuri comune de imprimare.
  14 RON
 • Tricou Heavy New
  Tricou unisex, de gramaj ridicat, cu guler rotund ce conţine 5 % adaos de elastan. Fără cusături laterale, prezintă bandă de întărire la umeri. Aspect plăcut datorită finisajului cu silicon. Ideal pentru imprimare si broderie.
  27 RON
 • Tricou Element
  Tricou cu gramaj ridicat de calitate superioară, cu etichetă detaşabilă. Guler din material raiat 1/1 cu 5 % elastan. Banda întăritoare a gulerului în culoarea materialului. Bandă întăritoare la umeri. Cusătură tubulară.
  22 RON
 • Jachetă de bărbaţi Softshell Jacket
  Jachetă softshell de bărbaţi, rezistentă la apă şi vânt. Benzi reflectorizante atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Închidere cu fermoar pe toată lungimea. Buzunar interior cu orificii pentru căşti. Manşeta este ajustabilă cu scai. Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2/24 ore.
  122 RON
 • Jachetă softshell de damă Performance
  Jachetă imperrespirabilă de damă, rezistentă împotriva vântului şi a ploii, cu glugă detaşabilă. Model cambrat ce scoate în evidenţa silueta feminină. Două buzunare frontale şi unul la piept, închidere cu fermoar de culoare neagră la toate variantele de culori. Acces uşor pentru imprimare datorită dechizăturii prin fermoar în partea interior-frontală. Capetele mânecilor ajustabile prin scai. Prezintă şnur elastic pentru reglare în partea inferioară. Partea posterioară-spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 14 000 mm. Permeabilitatea la aer 2 000 g/m2/24 ore.
  217 RON
 • Jachetă softshell de bărbaţi Performance
  Jachetă imperrespirabilă de bărbaţi, rezistentă împotriva vântului şi a ploii cu glugă detaşabilă. 2 buzunare frontale şi unul la piept. Închidere cu fermoar de culoare neagra la toate variantele de culori. Acces uşor pentru imprimare datorită deschizăturii prin fermoar în partea interior-frontală. Prezintă şnur elastic pentru reglare în partea inferioară . Partea posterioară-spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 14 000 mm. Imperrespirabilitate 2 000 g/m2/24 ore.
  228 RON
 • Tricou de bărbaţi Classic New
  Tricou de bărbaţi, din bumbac de calitate, cu guler din material raiat. Bandă de intărire în spatele gulerului şi bandă de întărire la umeri . Completează gama nouă de tricouri Classic New de damă şi de copii. Ideal pentru imprimare.
  17 RON
 • Tricou de bărbaţi Replay
  Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi, de gramaj ridicat.Model slim fit, prezintă cusături laterale. Guler rotund cu tiv îngust din material raiat, cu adaos de 5% elastan. Partea interioară a gulerului prezintă bandă de întărire. Cusătura umărului întărită. Ideal pentru imprimare şi broderie.
  23 RON
 • Tricou Sailor
  Tricou, cu dungi de culoare albastru marin. Guler rotund din material raiat cu adaos de 5 % elastan. Partea interior-spate a gulerului întărită cu bandă. Bandă de întărire la umeri de culoarea tricoului. Model cu cusături laterale. Ideal pentru imprimare si broderie.
  38 RON
 • Jachetă de bărbaţi Cool
  Jacheta uşoară softshell, cu gluga şi şnur de reglare. Rezistentă la vânt şi ploaie. Tivul din partea de jos al mânecilor reglabil cu scai. 2 buzunare laterale. Buzunarul exterior de la piept prins în structura cusăturii decorative. Elemente reflectorizante pe mâneci şi glugă. Partea din spate prelungită. Potrivit pentru imprimare. Rezistenţă la apă 5000 mm. Permeabilitatea la aer 2/24 ore.
  182 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2